lördag 18 juni 2011

Webshop

Kämpar fortfarande med webshoppen. Det tar en väldig tid att skriva beskrivningar till alla produkter, lägga in bilder och administrera sidan så att den blir som jag vill ha det. Men den som väntar på nåt gott...behöver inte vänta så himla länge till.
finaNina designs vackra smycken kommer ni också att kunna köpa via STORARTAT.

En nyhet är också att man kommer att kunna betala i förskott, via faktura eller om man hellre vill det, välja delbetalning upp till 24 månader. Det tycker jag är bra. Det känns inte så mycket i plånboken då.

I måndags på nätverksträffen fick jag tillfälle att prata om STORARTATS policy, affärsidé och visa lite produkter. Jag hade också en utlottning, eftersom det var sista mötet före sommaruppehållet, och vinsterna var en slips, med knapp och fejkat knapphål i ljungfärgad lin.

 och en sjal 

- en herr- och en damvinst tänkte jag. Men mannen, som vann ville inte ha slipsen, utan fick byta den mot en axelväska, som hans fru skulle få.  Han tyckte nog att den var för vågad. En väska såldes och en beställning på en större shoppingmodell fick jag också. Det var kul!!

1 kommentar:

eWa sa...

Låter spännande och roligt !