tisdag 18 oktober 2011

På GNu har jag äntligen piggnat till efter den trista influensan. Det är inte klokt vad det kan vara segt, men nu går symaskinen varm igen och det känns roligt.
Idag fick jag vara gästbloggare på MedTechbloggen. Den bloggen handlar mestadels om medicinsk teknik och då kan man ju undra hur jag hamnade där. Saken är den att i mitt ena affärsnätverk BizMakeBiz finns en man som har ett företag "Nordic Medical Advisor" och igår sökte han gästbloggare. Förstås anmälde jag mig genast.
Inlägget kan ni läsa här

3 kommentarer:

eWa sa...

Som gammal vävare är jag väl bekant med "rikemansskrynklorna" (finns nog lite olika namn för de där skrynklorna)och lin i tyg och tråd är outstanding ! När jag tillverkar glaspärlor använder jag en syrgaskoncentrator. Blandar syre ihop med vanlig gasol för att få en så bra förbränning som möjligt. Syrgaskoncentratorn ger också små puffar ifrån sig och det ljudet är riktigt rogivande... Trevligt inlägg du skrev !

STORARTAT! sa...

Lin är fantastiskt! Det låter roligt med den där syrgaskoncentratorn. Det är inte så att du sitter och nickar till av ljudet.
Må så gott!

Susanne sa...

Trist att vara sjuk men skönt att du är på bättringsvägen igen! Ha det gott.

Hälsningar,
Susanne