onsdag 7 december 2011

NU

...är det ett tag sedan som jag skrev här och jag har haft en del att göra; bl.a stod jag på julmarknaden i Jonsered i lördags och det krävde en hel del förberedelser. Det ösregnade när vi körde dit men det kom en hel del folk ändå. Vi tvingades byta lokal från Juteväveriet till Snickeriet pga brandmyndigheterna och Det blev trångt, eftersom Snickeriet bara var hälften så stort.


Så här såg mitt bord ut på litet håll. Alla kläder, väskor och sjalar hänger på klädstången till höger och de syns inte så bra här. På den gröna kudden hade jag fäst alla emaljerade smycken och i små burkar hade jag roliga knappar som jag rensat ut från mitt knapplager. ( Det märks inte att jag rensat ut, måste jag erkänna).
De tappra som gett sig ut i regnet var rätt så många och det var många som kom och pratade och jag fick delat ut en hel del visitkort och tygprover. Det var väldigt kul att vara med på marknad och till våren blir det en ny - då räknar jag med att vara med igen!
Syster Pia (inte min "riktiga" syster - vi har adopterat varandra, men det är en annan historia) och jag hade begärt att vi skulle få platserna bredvid varandra och vi stod lite mysigt i ett hörn av det gamla Snickeriet på Jonsereds fabriker. Hon gick en kurs i att gjuta i betong och är helfrälst på detta.


Pia hade en himla massa fina saker med sig och billigt var de, eftersom materialet är så billigt. Man kunde också få gjuta sin egen ljusstake hos henne för 20:-, vilket många barn tyckte var jätteroligt.  Hennes företag heter "Röda stugans njuteri" - ett bra namn tycker jag.
Jag var helt slut när jag kom hem och sov 4 timmar på direkten, men det var ett pris som jag var villig att betala.

Sedan förra veckan har jag också designat en modell på mobilfodral, en svart linnekjol och en "ponchojacka" i cerise. Nu ska jag bara få ut bilder i webshopen så kan ni få se dem också. Jag är själv väldigt nöjd med dem och det ska bli roligt att höra lite synpunkter på dem.
Nästa punkt på dagordningen är Designjulmarknad i Mölnlyckes kulturhus på lördag 11-15.
Välkomna dit ni som kan och vill!


Inga kommentarer: