torsdag 31 augusti 2017

Sensommar

Goddag, goddag så här i sensommartider!

Jag har sett inlägg i sociala medier om att hösten är här. Det är kyligt på morgnarna och dimman ligger tät, kvällarna mörknar och regnet kommer alltsomoftast.
MEN det är ju faktiskt fortfarande augusti och jag för min del tänker inte längta livet ur mig efter nästa årstid eller julen eller nästa sommar.

Jag tycker fortfarande att det är sommar, solen lyser (ibland) och pelargonerna blommor fortfarande som tokiga i balkonglådan.
Raspberry mix
Sommaren har varit lite upp och ner här!
Jag drabbades av virusinfektioner och inflammationer, den ena efter den andra och det innebar att jag mest varit i stillhet.
Men lite roligheter har det ändå varit:

  • Jag har fått krama en baby och leka med storebror
  • Det har blivit mycket tid att sticka
  • Jag har också fått tid att tänka och fundera
  • På Sy- och hantverksfestivalen orkade jag faktiskt tillbringa hela tre timmar och göra en del inköp både av stickade ulltyger från Mariedal Design och På skrå och lite lingarn från Karin Öberg

Stuvlycka - vad ska det bli av dessa läckerheter?
Det som närmast ligger på att-göra-listan är att uppdatera butiken, fotografera nya produkter och sy, sy, sy och kanske sticka lite också!

1 kommentar:

Elisabet. sa...

För mig är det här den allra bästa årstiden. Lugnt och vilsamt, ingen stress att man måste fixa trädgården eller växthuset och ha det så himla underbart och grilla varje kväll ,-)