tisdag 24 juli 2012

STORARTAT på utfärd!

Idag tog STORARTAT lite semester tillsammans med maken. Vi for till Ullared, vilket kanske inte var semester, men det gjorde vi och jag kan säga att vi inte kände oss ensamma där.
Jag trodde att dagen före avlöning i gassande sol skulle folk  hellre ligga i naturen än trängs på Gekås i Ullared - men icke...
Hur som helst, på hemvägen besökta STORARTAT sin marknadschef, Elisabeth i Hallandsdivisionen.
Jag hade med mig två sjalar till henne, men genom att hon är den hon är - utan motstycke den envisaste, men också en av de mest generösa människor och marknadschefen på jorden - så bestämde hon sig genast för att arrangera en extra dragning i sitt "glädjelotteri".

Bloggkamrater till Elisabeth skickar in små berättelser om vad som var "roligast den här veckan" och alla som skrivit får en lottsedel i veckans lotteri. Vinster är ofta saker som Elisabeth köpt in eller som bloggare skickat ner till henne.
Den här gången blev en av sjalarna en vinst och om någon vill så kan ni få vara med om dagens dragning. Dagen till ära så fick VD:n agera Notarius Publicus och det är självaste Marknadschefen som filmar.

Som ni hör är STORARTAT från landet i söder, medan marknadschefen har sina rötter i landet mycket längre norrut.
Det var mycket skratt under eftermiddagen och det märks under filmandet också. En stram regissör krävs nog till en annan gång.


Inga kommentarer: